10 Aralık 2018 Pazartesi

Depolama Yük Konteynerleri

Yuvam Konteyner, Türkiye'deki depolarımızda ve anlaşmalı olduğumuz liman işletmelerinde çok sayıda Depolama Konteyneri stoklamaktadır. Yuvam Konteyner stoklarında anlık satın alma veya kiralama istekleriniz için çeşitli boyutlarda yük konteyneri stoklarımız mevcuttur. Stoklarımızda, araç ve makine depolaması için ideal olan rüzgar ve su geçirmez konteynerler, ev eşyaları, makine, yedek parça, gıda gibi en seçici alıcıya uyacak yeni konteynerler, taşımak için ideal olan yenilenmiş ikinci el konteynerler bulunmaktadır. Konteynerlerimizi taleplerinize göre isterseniz kurumsal renklerinizde yeniden boyayabiliriz veya hatta evinize uygun modifiye sağlayabilirsiniz. Tüm konteynerler tamamen sızdırmaz ve kilitlenebilirdir. Depolama Konteynerlerimiz standart olarak 10ft , 20ft ve 40ft boyutlarında mevcuttur . Şimdi bizimle iletişime geçin ve işinize fayda sağlayacak bir depolama konteyneri satın alın veya kiralayın.

Ağır veya hafif hizmet seçenekleri olan çift ve tek kapılı konteynerleri içeren çeşitli konfigürasyonlarda 10ft Depolama Konteynerleri üretmekteyiz . Genel depolama, mobilya ve ev eşyaları depolama, arşiv kutuları, özel yapım projeler için temeller ve şantiye kasaları için kullanılır.

Lütfen dikkat: 10ft Depolama Kapları nakliye veya demiryolu için uygun değildir.

Depolama kapları hakkında daha fazla bilgi edinmek için, 0262 751 44 70 numaralı telefondan Yuvam Konteyner satış ekibiyle konuşun veya 0545 929 02 21 nolu Whatsapp hattından çevrimiçi yazışarak bilgi alın.


SIFIR VE 2.EL YÜK KONTEYNER ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER!

SATIN ALDIĞINI KONTEYNERİ ALMAYA GİDERKEN: Konteynerler liman sahasına girmeden önce ; Liman Gemi ve Sefer bilgilerini önceden paylaşmanız konteynerlerin çıkış işlemlerinde formlarını tescil ile kapatabilmemiz için zorunludur. Bu değişiklik kapsamında yurt dışı edilecek konteynerlerin ; Liman Gemi ve Sefer bilgileri önceden bilgi verilmediği taktirde oluşacak cezai tutar tarafınıza rücu edilecektir.

SATIN ALACAĞINIZ SIFIR VE 2. EL ÜRÜNLERİMİZİN GENEL DURUMU: Sıfır ve 2.el yük konteynerlerimiz büyük oranda liman depolarımızda olup, teslimatımız depolarımızdandır. Sıfır konteynerlerimiz ABD ve Çin menşelidir. Sıfır yük konteyner ürünler üretici adresinden depolarımıza gelirken 1 defa kullanım testine tabi tutularak gelmektedirler. 2.el yük konteyner ürünlerimizin kapıları düzgün çalışmaktadır, duvarlarında yırtık yoktur. 2.el ürünlerimizin duvarlarında lokal boya farklılıkları ve ufak ezik ve küçük delikler kullanılmış ürünler oldukları için doğal olarak mevcuttur.