10 Aralık 2018 Pazartesi

Teklikeli Atık Depolama Konteyneri

İş yerinizde tehlikeli malları saklamak için güvenli bir konteynere ihtiyacınız mı var? Teklikeli atık yük konteyneri almayı düşündünüz mü?

Yuvam Konteyner uluslararası standartlara (depolama ve yanıcı ve yanıcı sıvıların taşınması) uygun tehlikeli mallar nakliye konteynerler üretir. Bu konteynerler, yasal sınıfa uygun tehlikeli maddelerin statik depolanması için kullanılır.

Yuvam Konteyner tehlikeli mallar konteynerlerinde bazı özelliklerimiz:

  • Acil giriş-çıkış kapısı
  • Manuel havalandırma sistemleri
  • Otomatik sistemli havalandırma sistemleri
  • Otomatik yangın söndürme sistemi
  • Çıkarılabilir genişletilmiş metal zemin.
  • Yanmaz elektrik tesisatı
  • Su tahliye sistemi
  • Otomatik kapanır kepenkli kapı sistemi

Teknik şart namenize uygun imalat yapılmaktadır.


Tehlikeli Atık Konteynerlerinin İmalatı

Yuvam Konteyner, tehlikeli atık konteyner imalatında Türkiye'nin en büyük üreticisi konumundadır. İmalatımız da Yuvam Konteyner'in bilgi birikimini, teknik alt yapısını, konusunda uzman personelini güvence olarak sizlere sunmaktayız. Türkiye'nin en büyük firmalarının tercihi Yuvam Konteyner olmuştur.

İmalatımız da sizlerin stoklayacağı tehlikeli atıkların sınıfını ve durumunu göz önüne alarak uluslararası sınıf ve sertikalarımızla imalatını yapmaktayız. Atık konteynerinin iç ve dış kaplaması yanmaya dirençli 3mm kalınlığında sac ile kaplıdır. Üretim sürecine başlamadan sizlerin ihtiyaçlarınızı göz önüne alarak teknik alt yapısını imal etmekteyiz. Daha sonra, zemin yapısını tamamen kaynaklı ve çerçeveli endüstriyel genişletilmiş örgü döşeme sistemi ile kaplıyoruz. Örgü zemini, emilim keçesinin veya döküntünün dökülme sırasında yıkanmasını sağlayan tamamen çıkarılabilirdir. Atık sızıntılarını gidermek için kapıların yakınında uygun bir şekilde yerleştirilmiş tutamak duvarına bir musluk konumlandırıyoruz. Havalandırma delikleri (minimum standart gereksinimini aşan) ekliyoruz, kilitleme çubuklarını çıkarıyoruz ve acil çıkış sistemini üretiyoruz. Tüm kaynak ve çelik imalatları tamamlandıktan sonra, kaynaklar hazırlanır ve tüm konteyner kaplanır.

Sipariş ve Bilgi Almak İçin Bizimle İletişime Geçiniz

Tehlikeli malların aralığı hakkında daha fazla bilgi için iletişime geçiniz. Müşteri danışma hattımız olan 0262 751 44 70 nolu telefondan bizi arayabilirsiniz veya 0545 929 02 21 nolu Whatsapp hattımız ile online yazışarak sorabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi almak için eposta gönderiniz: info@yuvamkonteyner.com.tr

SIFIR VE 2.EL YÜK KONTEYNER ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER!

SATIN ALDIĞINI KONTEYNERİ ALMAYA GİDERKEN: Konteynerler liman sahasına girmeden önce ; Liman Gemi ve Sefer bilgilerini önceden paylaşmanız konteynerlerin çıkış işlemlerinde formlarını tescil ile kapatabilmemiz için zorunludur. Bu değişiklik kapsamında yurt dışı edilecek konteynerlerin ; Liman Gemi ve Sefer bilgileri önceden bilgi verilmediği taktirde oluşacak cezai tutar tarafınıza rücu edilecektir.

SATIN ALACAĞINIZ SIFIR VE 2. EL ÜRÜNLERİMİZİN GENEL DURUMU: Sıfır ve 2.el yük konteynerlerimiz büyük oranda liman depolarımızda olup, teslimatımız depolarımızdandır. Sıfır konteynerlerimiz ABD ve Çin menşelidir. Sıfır yük konteyner ürünler üretici adresinden depolarımıza gelirken 1 defa kullanım testine tabi tutularak gelmektedirler. 2.el yük konteyner ürünlerimizin kapıları düzgün çalışmaktadır, duvarlarında yırtık yoktur. 2.el ürünlerimizin duvarlarında lokal boya farklılıkları ve ufak ezik ve küçük delikler kullanılmış ürünler oldukları için doğal olarak mevcuttur.