10 Aralık 2018 Pazartesi

Tank Flat Rack Konteynerler

Tank taşımasında kullanılan Flat Rack konteynerler, gıda maddeleri, örneğin meyve suları, her türlü içecekler, tatlı yağlar, kimyasallar ve yakıtlar, zehirli maddeler, korozyon koruyucu maddeler gibi tehlikeli maddeler gibi sıvı yükler için kullanılır. Flat rack yük konteyner tankları ayrıca tozları, gri suyu ve bulamacı saklamak için de kullanılabilir. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için paslanmaz çelik ve yumuşak çelik depoları stokluyoruz. Kalite oluşturmaya özen göstererek, Yuvam Konteyner TSE ve CE standartlarına uygun olması sağlanmaktadır.



Sipariş ve Bilgi Almak İçin Bizimle İletişime Geçiniz

Tehlikeli malların aralığı hakkında daha fazla bilgi için iletişime geçiniz. Müşteri danışma hattımız olan 0262 751 44 70 nolu telefondan bizi arayabilirsiniz veya 0545 929 02 21 nolu Whatsapp hattımız ile online yazışarak sorabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi almak için eposta gönderiniz: info@yuvamkonteyner.com.tr

SIFIR VE 2.EL YÜK KONTEYNER ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER!

SATIN ALDIĞINI KONTEYNERİ ALMAYA GİDERKEN: Konteynerler liman sahasına girmeden önce ; Liman Gemi ve Sefer bilgilerini önceden paylaşmanız konteynerlerin çıkış işlemlerinde formlarını tescil ile kapatabilmemiz için zorunludur. Bu değişiklik kapsamında yurt dışı edilecek konteynerlerin ; Liman Gemi ve Sefer bilgileri önceden bilgi verilmediği taktirde oluşacak cezai tutar tarafınıza rücu edilecektir.

SATIN ALACAĞINIZ SIFIR VE 2. EL ÜRÜNLERİMİZİN GENEL DURUMU: Sıfır ve 2.el yük konteynerlerimiz büyük oranda liman depolarımızda olup, teslimatımız depolarımızdandır. Sıfır konteynerlerimiz ABD ve Çin menşelidir. Sıfır yük konteyner ürünler üretici adresinden depolarımıza gelirken 1 defa kullanım testine tabi tutularak gelmektedirler. 2.el yük konteyner ürünlerimizin kapıları düzgün çalışmaktadır, duvarlarında yırtık yoktur. 2.el ürünlerimizin duvarlarında lokal boya farklılıkları ve ufak ezik ve küçük delikler kullanılmış ürünler oldukları için doğal olarak mevcuttur.