10 Aralık 2018 Pazartesi

Reefer (Soğuk Oda) Konteyner

Yuvam Konteyner, reefer (soğuk oda) konteyner ihtiyaçlarınızda satış veya kiralama imkanları sunmaktadır. Reefer Container, farklı amaçlara uygun çeşitli boyutlarda mevcuttur. Sıcaklık kontrolünün önemli olduğu ürünler için soğutmalı konteyner diğer adıyla "Reefer konteyneri" olarak biliniyor.



Reefer konteynerlerimiz, -25ºC ile + 25ºC arasında bir çalışma sıcaklığına sahiptir ve ürünün içindeki sıcaklığı korumak için tasarlanmıştır. Örneğin, oda sıcaklığında veya ortam sıcaklığında -20ºC'de saklanacaksa, ürün yüklenmemelidir. Ürün yüklenmeden önce depolama sıcaklığına getirilmelidir ve ardından ürünler yüklenmelidir. Soğutucunun sıcaklığı aynı seviyede devam edecektir.

Bir reefer konteynerinin iç duvarları, paslanmaz çelik dış kabukla kaplanmış 75 mm poliüretan köpükten oluşur. Tabanda, ürünün etrafına hava akışı sağlayan bir alüminyum T-bar zemin sistemi bulunmaktadır.

Bir Reefer Konteynerin Temel Özellikleri


  • -25ºC ila + 25ºC arasında kendi kendini ayarlayan sıcaklık aralığı
  • Tek fazlı veya üç fazlı güç seçenekleri
  • Kolay kapı seçenekleri
  • Alüminyum t-bar zeminler
  • Paslanmaz çelik duvarlar

Bir Reefer Kontenyer Nerede Kullanılır?

Birçok endüstri, yiyecek ve içecek üretimi ve depolaması için soğutulmuş nakliye kapları kullanmaktadır. Bunlar şunları içerir:

  • İçecek yapımcıları
  • Sebze ve meyve yetiştiricileri
  • Balık satıcıları
  • Çiftçiler
  • Hazır gıda imalatçıları
  • Festivaller ve halk etkinliği organizatörleri
  • Reefer kargo firmaları.
Reefer yük konteyneri hakkında daha fazla bilgi edinin.

Reefer Konteyner Servis ve Bakım

Reefer konteynerlerin devamlı, verimli ve güvenilir çalışmasını sağlamak için tüm soğutulmuş nakliye konteynerleri için düzenli olarak üç aylık bir kontrol / servis hizmeti alınması önerilir. Servis sırasında incelenen ürünler şunlardır: Motorlar, fanlar, elektronik kalibrasyon, defrost çalışması ve gaz seviyesi.

Rutin bir servis anlaşması yapmak için Lütfen bize ulaşın, böylece size maliyetler ve bakım zamanları için bir teklif verebiliriz.

Bobin Bakım

Yüzgeçleri temizlemek için kondenseri iki ayda bir havalandırın veya hava ile temizleyin. Temizlenmeyen kondenser sebebiyle performans azalır, güç tüketimi artar ve sonuçta arızaya neden olur.

Sipariş ve Bilgi Almak İçin Bizimle İletişime Geçiniz

Sıfır ve 2. el Reefer konteyner siparişlerinde bizimle iletişime geçiniz. Müşteri danışma hattımız olan 0262 751 44 70 nolu telefondan bizi arayabilirsiniz veya 0545 929 02 21 nolu Whatsapp hattımız ile online yazışarak sorabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi almak için eposta gönderiniz: info@yuvamkonteyner.com.tr

SIFIR VE 2.EL YÜK KONTEYNER ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER!

SATIN ALDIĞINI KONTEYNERİ ALMAYA GİDERKEN: Konteynerler liman sahasına girmeden önce ; Liman Gemi ve Sefer bilgilerini önceden paylaşmanız konteynerlerin çıkış işlemlerinde formlarını tescil ile kapatabilmemiz için zorunludur. Bu değişiklik kapsamında yurt dışı edilecek konteynerlerin ; Liman Gemi ve Sefer bilgileri önceden bilgi verilmediği taktirde oluşacak cezai tutar tarafınıza rücu edilecektir.

SATIN ALACAĞINIZ SIFIR VE 2. EL ÜRÜNLERİMİZİN GENEL DURUMU: Sıfır ve 2.el yük konteynerlerimiz büyük oranda liman depolarımızda olup, teslimatımız depolarımızdandır. Sıfır konteynerlerimiz ABD ve Çin menşelidir. Sıfır yük konteyner ürünler üretici adresinden depolarımıza gelirken 1 defa kullanım testine tabi tutularak gelmektedirler. 2.el yük konteyner ürünlerimizin kapıları düzgün çalışmaktadır, duvarlarında yırtık yoktur. 2.el ürünlerimizin duvarlarında lokal boya farklılıkları ve ufak ezik ve küçük delikler kullanılmış ürünler oldukları için doğal olarak mevcuttur.