3 Nisan 2019 Çarşamba

Sıfır Soğutuculu Yük Konteyner Satışı ve Kiralama

Sıfır Reefer yük konteynerleri, düşük bütçeli maliyetlerle birçok sektöre mükemmel soğuk depolama çözümleri sunar. Yeni nesil soğutuculu yük konteynerleri aşağıdakiler bakımından çok daha verimlidir:

  • Düşük işletme maliyetleri, düşük işletme gürültüsü ve yüksek satış değeri ile çevre dostu.
  • İklim ve nem kontrol seçeneklerine sahip yeni soğutmalı yük konteynerleri verimlilik, Ekonomik uygunluk, daha düşük gürültü seviyeleri ve daha yüksek bir yeniden satış fiyatı ile daha düşük güç tüketimi açısından tanınır.
20ft ve 40ft reefer soğutuculu yük konteynerlerimizden birini istediğiniz adette satın alabilir yada kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Normal teslim süresi 1 ila 15 iş günü olarak, Reefer yük konteyneriniz ön denetlenmeye alınmakta ve istediğiniz soğutma ayarları programlandıktan sonra basitçe “tak ve kullan” için hazır biçimde kullanımıza hazır halde satışını gerçekleştirmekteyiz. Referans mühendislerimiz gerekli sıcaklığı sizin belirteceğiniz değerlerde ayarlayacaktır.

Fiyatlarımıza nakliye fiyatları dahil değildir, ayrıca nakliye işlemlerini sizler kendinizde yaptırabilirsiniz yada sürekli çalıştığımız nakliye firmalarından aldığımız fiyatları size sunar. Uygun gördüğünüz biçimde nakliyesini gerçekleştirebilirsiniz. Uluslararası müşteriler için, size en yakın konteyner limanına çok rekabetçi fiyatlarla teslimat sağlayabiliriz.

SIFIR VE 2.EL YÜK KONTEYNER ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER!

SATIN ALDIĞINI KONTEYNERİ ALMAYA GİDERKEN: Konteynerler liman sahasına girmeden önce ; Liman Gemi ve Sefer bilgilerini önceden paylaşmanız konteynerlerin çıkış işlemlerinde formlarını tescil ile kapatabilmemiz için zorunludur. Bu değişiklik kapsamında yurt dışı edilecek konteynerlerin ; Liman Gemi ve Sefer bilgileri önceden bilgi verilmediği taktirde oluşacak cezai tutar tarafınıza rücu edilecektir.

SATIN ALACAĞINIZ SIFIR VE 2. EL ÜRÜNLERİMİZİN GENEL DURUMU: Sıfır ve 2.el yük konteynerlerimiz büyük oranda liman depolarımızda olup, teslimatımız depolarımızdandır. Sıfır konteynerlerimiz ABD ve Çin menşelidir. Sıfır yük konteyner ürünler üretici adresinden depolarımıza gelirken 1 defa kullanım testine tabi tutularak gelmektedirler. 2.el yük konteyner ürünlerimizin kapıları düzgün çalışmaktadır, duvarlarında yırtık yoktur. 2.el ürünlerimizin duvarlarında lokal boya farklılıkları ve ufak ezik ve küçük delikler kullanılmış ürünler oldukları için doğal olarak mevcuttur.