9 Aralık 2018 Pazar

Taşınabilir Ev ve Ofis Konteyneri

Yük Konteyneri ile konaklama dönüşümleri artık çevre dostu evler inşa etmek için ideal bir yol olarak görülüyor. Alternatif mimarileri ve yapıları araştıran modern mimariyle, ileriyi düşünen insanlar bu oluklu çelik konteynerleri yeni evlere ve modern tasarımlara dönüştürüyoruz. Bazı son teknoloji ürünü nakliye konteyneri konaklama dönüşümleri, güneş enerjisi, su yalıtımı veya diğer yeşil yöntemleri kullanarak hizmet sunmaktadır. Ek olarak, üstün kalitesi ve sağlamlığından dolayı fırtınalara karşı dirençlidirler.


Büyük Yük Konteyner Konaklama İçin İpuçları


  • Konteyner ev yada ofis yapılarınızın konumlandırma konusunda kısıtlamaları olup olmadığını öğrenmek için mahalle muhtarınıza danışın.
  • Elektrik ve su gibi araçları kolayca bağlayabilecek ve gerekli izinleri alıp alamayacağınızı öğrenin.
  • Konteyner tasarımını ve şemalarını gösteren yerel konseye plan veya mimari planlar gönderin.
  • Konteyner teslim edilmeden önce mülkünüze yerleştirilecek noktaya terazide bir yükseltme yada beton atılmasını sağlayın.

Sipariş ve Bilgi Almak İçin Bizimle İletişime Geçiniz

Yük Konteynerinden hayalinizdeki taşınabilir evinizin dizayn edilmesi için bizimle iletişime geçiniz. Müşteri danışma hattımız olan 0262 751 44 70 nolu telefondan bizi arayabilirsiniz veya 0545 929 02 21 nolu Whatsapp hattımız ile online yazışarak sorabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi almak için eposta gönderiniz: info@yuvamkonteyner.com.tr

SIFIR VE 2.EL YÜK KONTEYNER ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER!

SATIN ALDIĞINI KONTEYNERİ ALMAYA GİDERKEN: Konteynerler liman sahasına girmeden önce ; Liman Gemi ve Sefer bilgilerini önceden paylaşmanız konteynerlerin çıkış işlemlerinde formlarını tescil ile kapatabilmemiz için zorunludur. Bu değişiklik kapsamında yurt dışı edilecek konteynerlerin ; Liman Gemi ve Sefer bilgileri önceden bilgi verilmediği taktirde oluşacak cezai tutar tarafınıza rücu edilecektir.

SATIN ALACAĞINIZ SIFIR VE 2. EL ÜRÜNLERİMİZİN GENEL DURUMU: Sıfır ve 2.el yük konteynerlerimiz büyük oranda liman depolarımızda olup, teslimatımız depolarımızdandır. Sıfır konteynerlerimiz ABD ve Çin menşelidir. Sıfır yük konteyner ürünler üretici adresinden depolarımıza gelirken 1 defa kullanım testine tabi tutularak gelmektedirler. 2.el yük konteyner ürünlerimizin kapıları düzgün çalışmaktadır, duvarlarında yırtık yoktur. 2.el ürünlerimizin duvarlarında lokal boya farklılıkları ve ufak ezik ve küçük delikler kullanılmış ürünler oldukları için doğal olarak mevcuttur.